söndag 10 februari 2008

Idag var det VÅR......

....och samtidigt som det var UNDERBART så känns det lite konstigt, som att njuta av något i förtid. Gick runt i trädgården och förmanade krokusarna som redan börjat sticka upp sina pigga huvuden att inte ha så bråttom för "...än är det vinter kvar säger mor" som det står i visan om blåsippan. Grannen satt i sin solstol inlindad i filtar och njöt av vårsolen.


Vintergäcken har funnits länge och sprider solsken under buskarna, en verklig härlig liten tuffin

Ha en bra vecka allesammans.

11 kommentarer:

Marina sa...

Så fina bilder! Jag visst var det vår idag. Jag blir lite kluven måste jag säga. Det är förtidigt för så mycket trots att det var jättehärligt väder. Kom inte på så mycket jag kunde göra mer än att plocka grenar faktiskt.

Karin A sa...

Låter härligt med vårligt väder! Skönt att se solstrålar på bild åtminstone. Här har nämligen solen lyst med sin frånvaro (liksom på min blogg) i helgen. Dina bilder är verkligen härliga och hoppfulla. Jag hoppas du får en riktigt härlig vecka! Kram Karin

Solkatter & dammråttor sa...

Ja, jag förstår att dom små liven tror att det är vår....det gör jag nästan också.....och småfåglarna kvittrar som bara den ute i buskarna.Men det är ju faktiskt bara februari än.....
Vackra vårliga bilder du visar i alla fall =)
Ha en skön vecka!Kram/Gunn

Eleonor (Elle) sa...

Hur härligt det än är med vårtecken så är det lite för tidigt .. Här os mej i Stenungsund har den vilda kaprifolen börjat slå ut sina gröna små blad ... trots att solen sällan visar sej ... ha det gott, Kram!

Fru A sa...

Här är det jättemycket vinter just nu - iaf sett i snömängd så några blommor är det nog ingen risk att jag snubblar över än på ett tag... :)

Lusthuset sa...

fru a: Man glömmer ju hur lång vårt kära fosterland är....men det är väl spännande att det är så.

Ha en bra vecka allesammans. Kramar från ett vårlikt Skåne.

Anne sa...

Vi satt ute idag och fikade på stan, en fårskinn om Vera blev det dock, även om solen knuffade molnen åt sidan även i den kungliga huvudstaden!

Poppins sa...

Javisst är det vår... Börjar fundera över mina rosor, det är fullt med små blad som är på väg att slå ut. Men jag kan ju inte börja klippa den redan, eller?

Kattfot sa...

Så härligt, blev ju riktigt uppiggad av dina blå krokusar. Vilken lyskraft! Ha en finfin vecka! *kram*

Lallis sa...

Men vilka fina och otroligt välkomna bilder just nu:)
Kram Lallis

Clara sa...

Tack för de fina bilderna på blommor härinne....jag behövde det .... krammmmm