måndag 14 april 2008

Tack Annie.....

.....för den fina presenten som jag fick idag med posten! Jag hade riktigt tur som jag vann denna söta present av Annie. Nu när det stora "rosenfebern" har brutit ut så passade det ju så fint.....men de är ju rent för fina att snyta sig i eller hur?

Idag dristade jag mig även till att klippa av ett par av de sista blommande julrosorna som alltid står och böjer sitt vackra huvud mot marken. Jag utsatte dem för "spegeltricket" som jag lärt mig av Karin dvs jag fotograferar dem stående på en spegel och sedan har jag vänt på bilden.

Ha en fortsatt fin vecka, själv är jag i pelargonomplanteringstagen så jag står med jord upp till armbågarna roligt men okså lite jobbigt faktiskt.

6 kommentarer:

Karin A sa...

Kul att du använder dig av tricket! Det är ett roligt sätt att fota på. :) Vackert med julrosr! De är otroliga. Så kul att du vann hos Annie. Visst börjar rosfebern sätta in nu. Har inte beställt några i vår av naturliga skäl men nu börjar jag bli sugen på det.

Låter härligt med omplantering av pelargoner! Jag har inte lyckats övervintra alla mina men nu får de som överlevt komma fram i alla fall. Ha en fin vecka! Jag hoppas att vårsolen ska lysa...

Kram Karin

Annalunda sa...

Roligt att du gillade näsdukarna... ser väldigt fina ut på din bild.. :) Vilket bra trick som du fått av Karin!!! Det ska jag prova...

Kram Annie

Lotta sa...

Vilken bra ide! Varje dag går jag och vänder på blommorna för att njuta av dem men nu skall jag leta fram en spegel och sätta några i vas och ta fram kameran =) Vilka gulliga näsdukar du fått i present =) Det är verkligen rosens år i år. Ha en bra tisdag =)

Elzie sa...

Vad mycket fint det fanns härinne. Märks att det är ett tag sen jag besökte din mysiga blogg. Och taxen ibland vitsipporna. Dom är för goa. Hade en tax själv i 14 år. Hon har varit borta i 10 år men jag saknar henne fortfarande.
Hoppas du har en bra tisdag.
Kram Elzie

C De-sign sa...

Det måste jag prova.... din bild är ljuvlig, så vackra färger! Ha en fortsatt fin vecka!
Kram fr C

Poppins sa...

Intressant! Det tricket ska jag också testa. En vacker bild!
kram