tisdag 24 juli 2007

Födelsedagspresenten !

När jag skall uppvakta någon på födelsedagen försöker jag alltid att hitta på något som jag själv skulle bli glad åt att få. Helst något annorlunda och personligt.


Igår fyllde vänninan L år och jag uppvaktade henne med en "Skördelåda" bestående av : en påse potatis som vi köpte direkt av bonden på en åker utanför Ramsjö på Bjärehalvön när vi var ute och åkte en dag. Sedan innehöll den hemmaodlad rödlök och squash, hemmabakat valnötsbröd och tre smakburkar med marmelad på dels Äpple, aprikos och ingefära, Kiwi, grape och lime samt Rabarber och jordgubbar. Med i lådan låg även en bok som heter "Tankar om mode" som egentligen var den ursprungliga presenten och passar L eftersom hon sysslar med sådant.

Med lådan följde en bukett praktrölleka och blå bolltistel som hon om hon vill kan hänga på tork för att njuta av till vintern. Tror ni hon uppskattade presenten? Jag tror det. Hennes make bjöd på en fantastisk god trerätters middag så vi gick verkligen inte lottlösa från den uppvaktningen.

7 kommentarer:

Poppins sa...

Så klart hon uppskattade den! Jag hade blivit förtjust över en sådan vacker och personlig present.
Kram

PS Det där med hjärtat hos Linnea missade jag. Kan du inte visa en bild när du har "stulit" idén?

Hem & Harmoni sa...

Jag hade definitivt blivit superglad av en sådan present! Märks att du lagt ner lite tid och energi på att hitta något som passar :)
Kram Marie

Signes vind sa...

Vilken bra present - personlig och nyttig dessutom. Jag älskar att få så fina presenter och det är lika kul att göra iordning o få ge bort något så fint.

Marina sa...

En sån personlig present hade jag blivit jätteglad för i alla fall!

Karin A sa...

Men vilka underbar present! Hon måste ha uppskattat den mycket. Jag besökte en vän med sambo ikväll. De har nyss flyttat och jag hade med mig en liten påse med gott och blandat till dem med. Tyvärr inget egenodlat men trevligt ändå. Kram!

Trollmor sa...

Jag hade blivit jätteglad över så fina presenter & vacker bukett!
Personligt och med omtanke.
Vilken sagolik promenad du bjöd på längs Agardtsgatan.
Härliga stockrosor och mysiga hus, roligt att se korsvirkeshus.
Bor själv i ett gammalt sådant (dock inte i Skåne) så därför blir jag lite extra glad.

Hannele sa...

Vilken rolig bukett, kul med personliga presenter.