lördag 9 juni 2007

En livsvandring.

Poetisk fotokonst med installationer i Linnés anda sammanställd av evacharlotte. Sofiero Slott.

Bröllopet


Brudsängen

Morgongåvan
Vaggan
Berömmelsen
Ålderdomen
Det sägs att sedan Linné var död hittade man en lapp som han hade skrivit med svag darrande hand, med knappt läsbar text stod det "Nostalgica Stenbrohultis". Han längtade hem.En mycket vacker, nästan gripande utställning med evacharlottes underbart vackra foton. En verkligt duktig fotograf.


När man kom ut i parken denna underbara morgon, nästan omtumlad så möttes man bl.a av vackert blommande gullregn.

5 kommentarer:

karin a sa...

Känns både vackert och vemodigt! De har verkar ha många sevärda utställningar på Sofiero Slotts.

Lusthuset sa...

karin a: Det stämmer verkligen. Jag vet inte om det är Linné som inspirerar. Jag har alltid sedan jag var helt ung varit intresserad och fascinerad av Linné. Vet egentligen inte varför men jag har köpt och samlat böcker om och av honom. Så detta år med så mycket om honom är underbart för mig. Utställningen var verkligen fin. Vi var där innan "vanliga" människor fick komma dit så det var lugnt och tyst så man kunde höra de ljud som fågelsång och musik som också fanns med. Sitter och svettas i värmen.

Anonym sa...

Vilka vackra foton !

Sofiero Slott har jag aldrig besökt men jag skulle gärna vilja.

Kram Kram
Carina

Poppins sa...

Vackert och så väl genomtänkt...
Och som vanligt helt fantastiska fotografier av dig!

Lusthuset sa...

carina: Är du här i krokarna så får du inte missa Sofiero. Där finns mycket fint att se. Hoppas att jag gjort dig sugen. Kram på dig också.

poppins: Ja, det var en mycket vacker utställning...och du skulle se evacharlottes foton. Fantastiska! Du får ta dig dit. Sevärt tycker jag.