tisdag 13 november 2007

Tisdagstema: Sverige idag - ute.

Regnet från i morse drog bort och med det de sista resterna av helgens tunna snötäcke. Solen bröt fram och förgyllde de sista gula bladen som ännu inte fallit till marken. Vattendropparna hänger som kristaller i ormhasseln som snurrar och kråmar sig i det bleka solljuset. Luften är kall och lätta snöflingor faller sakta till marken igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ormhassel är verkligen vackert, liksom din bild! Idag fick vi snö här men den blev kortvarig. :) Otroligt söt nalle - kan inte tänka mig annat än att den blir uppskattad. Ha en fin tisdagskväll! Kram Karin

Anonym sa...

Bilden är underbar!
Sköt om dig!

Anonym sa...

Vilka fantastiska bilder du tar! Bloggar inte själv men tycker det är roligt att läsa andras bloggar. Dina bilder tilltalar mig alldeles speciellt. Många av de fantastiska miljöerna känner jag igen, och jag måste säga att dina bilder gör dem rättvisa!
Hälsningar Agneta

Lusthuset sa...

karin a: Trollhassel har inte många blad kvar nu och om sanningen skall fram så är den nästan finast utan blad för då ser man de fantastiska grenarna som verklingen ormar sig. Här är det bara tråkigt råkallt nu inte mysigt alls.

veronica: Tack,så roligt att höra.

agneta: Roligt att du hittat min blogg. Så roligt att du tycker om mina bilder. Försöker lägga min själ i dem. Tycker att det är så roligt att skildra natur, blommor och miljön omkring mig i bilder. Det ger dessutom mycket när andra uppskattar vad man gör.

Ha en skön helg. Kram till er alla tre!