fredag 29 juni 2007

10 000 !!!!!Tänk idag har jag passerat 10 000 besök på min blogg. Tack alla ni underbara, trevliga, omtänksamma personer som har tagit er tid att tittat in på min blogg som är ett försök att beskriva och berätta om det som jag älskar mest här i världen. Det är nog som ni märk en salig blandning av olika saker från hur mitt köksbord ser ut till allt i trädgården och de små turer maken och jag gör. Tack alla ni som visat intresse och engagerat er för det jag skrivit det gör mig så jätteglad. Eftersom jag älskar att fotografera har jag plötsligt fått en publik som uppskattar både bilderna och motiven. Detta var nog det roligaste jag gett mig in på när jag med stapplande steg började skriva denna blogg i november 2006, sedan blir man ju säkrare med tiden. Man öppnar dator med spänd förväntan och blir så glad för de trevliga kommentarer som har kommit in, korta eller långa alla är lika roliga att få. Innan jag "träffade" er alla så kände jag inte så många som delade mina speciella passioner men nu vet jag att vi är många och att vi finns i Sverige, Norge och Danmark. Är det inte ett fantastiskt!


Slutligen en liten speciell hälsning till Lantlivs Anna. Hennes blogg var den första jag läste och blev då så sugen att skriva själv. Tack Anna för din fina blogg som jag fortfarande läser.


Ha en skön och avkopplande helg och än en gång tack för att ni finns!

7 kommentarer:

Poppins sa...

Nu är det 10001! Tack själv för en underbar blogg. Jag minns första gången jag kikade in att jag blev så imponerad av dina vackra foton och din trädgård.
Kram

PS Tror översta bilden är från förra årets Rosdag på Fredriksdal?

LISEN sa...

Visst är det roligt blogga!! Jag är så glad att jag hittade din fina blogg som bjuder på inspiration och är mysig att titta in på. Jag kommer däremot inte riktigt ihåg hur jag hittade hit...men det sprider sig ju som ringar på vattnet. Ha det gott!

n o r d i n g å r d e n sa...

Grattis!! Du har en underbar blogg och enormt vackra bilder!! Visst är det kul med alla bloggar! Jag skrev just själv om detta i dag och att det är 5 mån sen jag började, en sån rolig värld! Ha en bra helg!! Mari.

Anonym sa...

Det var roligt att läsa, grattis till besökarna! :) Dina bilder är vackra och du skriver fina och personliga texter därtill. Jag förstår om folk hittar hit. :) Härlig ny banner du har gjort. Måste säga att den passar perfekt, då jag vet att pelargoner gillas utav "Lusthuset". Ha en härlig helg! Kram!

Hem & Harmoni Marie sa...

Grattis till så många besökare, jag tillhör också en av dom trogna som återkommer ofta! Din blogg är jättemysig! Ha det gott. Kram Marie

Lusthuset sa...

alla: Tack snälla ni! Der är så roligt att höra att ni uppskattar min blogg och mina bilder. Det gör mig sååååå glad. Är så glad att ni finns därute. Bamsekram från mig till er!

Lusthuset sa...

poppins: Jag är inte säker på att rosorna kommer från Fredriksdal, kan även komma från den Stora Trädgårdsfesten på Sofiero. Där springer vi kanske om varandra utan att veta om det. Underbara rosor är det i alla fall, som en gammal engelsk blomstermålning.