torsdag 3 maj 2007

Planet Earth


Jag har precis sett ett avsnitt av den brittiska TV-serien Planet Earth. Jag blir alldeles knäsvag av detta fantastiska program. Vilka bilder! En video med bl. a en intervju med seriens producent Alastair Fothergill hittar du här.
Jag hoppas att INGEN har missad denna serie. Tänk om vi kunde vara lite mer rädda om denna vackra fantastiska planet som vi har turen att få kalla vårt hem.


Ha en skön helg och njut av allt det vackra.

3 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Jamen vilka helt otroligt vackra bilder!! Ja, jag har sett lite utav det programmet, fantastiskt! Trevlig helg önskar Mari.

Poppins sa...

Tyvärr, jag tillhör dem som missat programmet... Får se om jag kan ta igen lite, det kommer kanske i repris.
Bilderna du visar är så vackra. Vi inser nog mer och mer att vi måste vara rädda om vår lilla planet. Bara de stora länderna också ville förstå.

Ang ditt andra inlägg. Det kan vara vackert med maskrosor. Vi körde förbi en äng häromdagen som var lika gul som rapsfälten. Här odlar man maskros, sade vi med ett leende. Och varför inte?

Ha en skön helg i värmen. Vi vattnar för full just nu. Har några nyplanterade rosor att ta sköta lite extra.

Lusthuset sa...

mari: Helt otroligt program. Ibland undrar man verkligen hur det går till att göra sådana filmer. Full av beundran.

poppins: Programserien är nog inte slut, undrar om det inte är något program kvar. Repriser får vi hoppas på. Måtte de styrande i världen inse vikten av att vara rädda om det som vi har.
Visst är maskrosen en vacker blomma. Man kan ju plocka av blommorna när man sticker upp dem. Idag vattnade jag hela trädgården. Släpade ut slangen för det behövdes verkligen.