tisdag 25 mars 2008

Grönt

Angela på Cottage Magpie tycker vi ska lägga ut ett grönt inlägg för att fira våren och då vill jag gärna bidra med ett par bilder på en fantastisk orkidé som jag köpte häromdagen. Den har en så otroligt vacker limegrön färg. Jag blev så förälskad i den. Den bara utstrålar vår.

Angela on Cottage Mapie has suggested that we should celebrate spring with a green post.

6 kommentarer:

Karin A sa...

Åhh vilken ljuvlig orkidé! Så söt grön färg. :) Nu har jag äntligen antagit din utmaning om best och pest (blev dock en egen tolkning). Ha en skön onsdag! Kram Karin

malins-kuriosa sa...

Orkidéer är en fantastiska växter...utan blommor så anspråklösa och sen den skönhet det bjuder på då de blommar!

Kramen från Malin

Anne sa...

Orkideer är något särskilt - men tyvärr kan jag inte sköta dem
(jo jag vet, alla säger att det är så enkelt men alla mina växter alltid gått till de sälla markerna för Orkideer bara inom några veckor efter inköpet)
Dock har jag räddat ett exemplar som är mycket speciellt för mig. Jag fick den av mina danska vänninna på mina examensdag från universitet - den är nästan 7 år gammal och bor numera i Skåne hos min barndomsvänns mamma som med jämna mellanrum ger mig bildbevis på dess liv och levene.
Till saken hör att när den fick flytta dit hade den bott tillsammans med mig på 4 olika orter i Sverige utan att ge några som helst livstecken från sig... Men nu lever och frodas och det glädjer mitt hjärta - liksom den fina bilden på Lusthusets limegrön nyförvärv!

Veronica sa...

Vilka vackra bilder! Grönt är skönt!
Jag saknar din adress så jag kan skicka dig lite luktärtsfrö, maila mig är du snäll, mailadressen finns på min blogg!

Ha det så bra! Veronica

Poppins sa...

Det var en fantastisk vacker färg. Blomman känns "krispig" och fräsch.
kram

Annalunda sa...

Vacker????? Det är väl nästan en underdrift...eller? Sagolik skulle jag vilja säga och föder ett STORT habegär hos mig... Underbar bild!!!! Jättekram Annie